PRODAJNI ASORTIMAN

Boje i lakovi

Boje i lakovi

U našem objektu imamo u ponudi sve što Vam je potrebno za molersko-farbarske radove, počevši od pribora, preko izuzetnog izbora boja i hemije koje prate ove poslove. Za veće količine kupljene robe dobijate popust i besplatnu isporuku.

detaljnije

Elektro materijal

Elektro-materijal

Bilo da brinete samo o svom stanu ili o cijelom gradilištu, ništa nije toliko nezgodno kao kada ponestane eksera, šarafa, žice i drugih sitnih potrepština. Ukoliko gradite ili adaptirate objekat, ne zaboravite da kupite i neophodan materijal po povoljnim cenama.

detaljnije

gipsani-program

Gipsani program

Gips je prirodni građevinski materijal koji se u građevinarstvu koristi za pregradne zidove, spuštene plafone, potkrovlja, ukrasne radove, elektroinstalacije i u mnogim drugim ulogama. Gipsano-kartonske ploče predstavljaju idealan materijal.

detaljnije

Opekarija

Opeka

Bilo da podižete ili popravljate krov, kod nas imate veliki izbor klasične opeke i crijepova (za pokrivke pogledajte sekciju krovni program). Nudimo kvalitetne crvene i bijele opeke, više vrsta klasičnih i specijalnih blokova.

detaljnije

Cement, krec, pesak

Cement, kreč, pijesak

Iako se danas prodaje veliki broj gotovih rješenja za gradnju, bez pijeska, cementa, kreča i dalje je nemoguće bilo šta uraditi. Stotinu kubnih metara ovih osnovnih građevinskih materijala pohranjeno je na našem stovarištu.

detaljnije

Vodovod i kanalizacija

Vodovod i kanalizacija

Iskusni vodoinstalateri nabavljaju materijal kod nas, jer uvek imamo sve što se traži i raspolažemo širokom lepezom elemenata za vodovod i kanalizaciju svih veličina. U našem objektu možete kupiti metalne cijevi i nastavke.

detaljnije

Rezana gradja

Rezana građa

Drvo je i dalje neophodan element u gradnji, posebno kod krovnih konstrukcija, kao i u radu sa betonom i drugim materijalima za koje se prave kalupi. Mi nudimo rezanu građu raznih dimenzija, prvenstveno od čamovine.

detaljnije

Krovni program

Krovni program

U ponudi imamo celokupan materijal potreban za gradnju i popravku krova na jednom mjestu. Bez obzira kakvog je oblika krov i kakva je noseća struktura, kod nas možete kupiti materijal koji će ga učiniti boljim i kvalitetnijim.

detaljnije

Metalni program

Metalni program

Mipro je svakako jedno od bolje snabdjevenih stovarišta kada su u pitanju armaturne mreže, betonsko gvožđe i bravarske kutije (kvadratne i šavne cijevi). Na našem stovarištu možete pronaći cjelokupan metalni program za građevinarstvo.

detaljnije

Stolarija

Fert gredice

Najlakši način za izradu tavanica koje mogu izdržati velika opterećenja i dobro su izolovane je upotrebom fert gredica. Takva tavanica/pod može da izdrži optrećenje od 600kg/m2. Gredice se sastoje od armaturnog gvožđa, opeke.

detaljnije

Izolacija

Izolacija

Izolacija objekata u izgradnji, kao i starih objekata, od temperaturnih promjena, vlage i buke jedan je od najzastupljenijih građevinskih poduhvata u BiH danas. Mipro Vam nudi širok asortiman materijala i hemikalija za izolaciju.

detaljnije

Ytong Program

Ytong Program

TONG spada u grupu savremenih građevinskih materijala kategorije porobetona. Zbog male težine i lake ugradnje, zabilježen je kontinuiran rast u korišćenju ovog materijala. Cjelokupan YTONG asortiman čeka Vas u MIPRU.

detaljnije

W

Besplatan prevoz, utovar, istovar